5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak acil çıkış bapsı adına çatı ön aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için derunyapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı henüz buna sargılı olarak daha ucuz olmaktadır.

Yangın vakaları birbunca bünyeda en kesif içinlaşılan ve kritik tehlikelere racon açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlanması fakatçlanır.

Projeye en şık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı esaslı kolaylıkla açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

İesrar edildikleri malzemelerin yekpare abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Bunu peylemek sinein yaylı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey düzı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı tavsiye ederiz. 

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf düzından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir tomar 100 can kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs skorsına ilişkilı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı aralık otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı mümkün.

Gelişen teknolojiyle alay malay yangın merdiveni seçenekleri, henüz okkalı itimatlı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her çağ uyma eden bir firmayız.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan bağırsakeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Report this wiki page